Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderna Tider!

En tjur ifrån orten Stiga
han tände på en så skön kviga
men blev besviken
på plaströrstaktiken
som tog över det där att: Bestiga




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-20 12:37



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hehe, ja det var ju för nesligt!!! Tänk vad det ska vara konstgjort nu för tiden...Fyndigt och roligt skrivet!
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt