Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÖPENHAMN

Tystnad tar över
klimatmötet avslutat -
snöflingor




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-20 13:15

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Det kan vara vilket möte som helst.
Många avslutas på grund av snöandet,
man måste ta sig hem.
Dikten ordknapp och kärv som
vädret.
2009-12-20

  vera gade VIP
Då vänder jag på det;-))

Tyst
klimatmötet avslutat
snöflingor
2009-12-20

    ej medlem längre
Nja, den här blev kanske lite för summarisk. Om en månad är det ingen som kommer ihåg klimatmötet längre ...
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP