Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

val av tatuering


tatueringen
är ett minne för livet

ett viktigt motiv




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 620 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-20 19:46



Bookmark and Share


  Deva
du är bra på haikus med livsbudskap!
2010-01-02

  Deva
du är bra på haikus med livsbudskap!
2010-01-02

  Rachel Roth
ja, som en del väljer motiv
undrar man om de tror på flera liv...i detta liv
2009-12-28

  Litage
very true. alltför många som tatuerar sig för tatueringens skull.
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP