Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spridaren

Tomten drunknade
när grannen satte på
vattenspridaren




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-20 23:25



Bookmark and Share


  Magnus Mojo Olsson
Mmmm ... men glöm inte att gräset är alltid grönare på andra sidan :P
2009-12-21

  Nanna X
den som har vattenspridaren på i juletid ska inte ha några klappar.
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön