Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skal av sargad yta

Ett skal av sargad yta

Ett sätt att börja om

Det som varit inom mig

Ska fyllas med något nytt

En del sparas

Massor bort

Att bli en egen människa

Stannar kvar inte flytt

Mycket att göra

Det får ta sin tid

Ett skal av sargad yta

kommer få ett liv






Fri vers av Kåda
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-21 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den sargade ytan läker mer och mer, ju mer man bearbetar sitt inre kaos, tror jag på..
Stark dikt!
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Kåda