Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tungt att skriva


Ett rop på hjälp

Det fanns en tid utan mening
Det fanns en tid utan mål

När allt var kantat av kaos
Röster höjdes ropa skål

Nu känns livet uppåt
Börjar få balans

Skaffar mig en mening
Livet som en dans

Vilka jävla lögner
kaoset finns ju kvar

Men nu kan jag hantera
Nästan alla dar

Nu är jag en ny man
Som skaffat mig ett mål

Kastat glaset i väggen
darrar skakar viskar skål

Haft blod på mina händer
Som inte varit mitt

Förstört så mycket vackert
Gått från svart till vitt

Haft så mycket ångest
kroppen fylld av skam

Dränkte mina känslor
Låt dom komma fram

Låt känslorna mig leda
Öppna upp min dörr

Jag vill aldrig bli den
Dåren jag var förr




Fri vers av Kåda
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-21 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra skrivet! vad mycket känslor du förmedlar i den här texten.
Utåt sett verkar du ha ett bra liv, och många som uppskattar dig vet jag.
God Jul på dig! Kram!
2009-12-21

  Dude
Tungt att skriva men ett tecken på att rätt väg är funnen.
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Kåda