Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen idé att försöka glömma det som inte går att glömma hur hårt man än försöker eller vill

Ja du farsan, nu sitter vi här igen
du och jag

visst, det finns väl gånger jag önskar
att det inte var som det var

att vi fick reda ut saker och ting
finna frid och förlåtelse

men du var ju så dryg
och elak i ditt sätt

men jag hoppas jag har uppfyllt
önskan du hade i ditt avskedsbrev

att jag skulle bli en bättre far än dig
och det tror jag nog

även om vi är lika på många sätt
så är vi det inte där

jag skulle aldrig kunna dra som du gjorde

kärlek förpliktigar...ansvar förpliktigar...

Ja du farsan, nu sitter vi här igen
du och jag

jag vet att du finns hos mig
och det är ok...

bara så du vet...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 563 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 01:02



Bookmark and Share


  Anna*
Hjärtlig och stark där acceptans mognat fram i vemod... fint!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson