Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljussirens arken

Ekosystemet kallar på dig
Där du drar dina sulor i marken
Du bänkad en stund i det gröna
Fram till midnatts ljussirens arken

Bängen bångnad bänkad tar
Där du upplyst far över gräset
Rummet kallar får dig att stöna
Där ovanför blåsirens fräset




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 707 gånger
Publicerad 2009-12-21 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön