Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När såret spricker upp

Vem förstår att skyarna fallit
När gräset blir så grönt
Vem vet hur vinden vänder
När kappan vinden gömt

Vem vet hur fåglar sjunger
När öronen skyddas skönt
Vem vet hur vattnet skummar
När sanden smekt så ömt

Vem vet hur dagen läker
När såret spricker upp




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 710 gånger
Publicerad 2009-12-21 11:44



Bookmark and Share


  Fredric
vackert och tänkvärt!
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön