Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I svängen sveper en visare

Det vilda som dansar i oss
Klapprar mot golvet
Klackar mot klockan
som visar
ur sprunget
av tids perspektiven
I svängen sveper en visare
sjunger i takt
och minut i öst
en kvarting

På en parkbänk av tids för driv




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 758 gånger
Publicerad 2009-12-21 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön