Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att det ska va´så svårt! För svårt!

Ge mig inte saker eller ting!
Ingen ring! Se mig! Hör mig när
jag talar till dig! Se inte över mig,
se inte ner på mig men se till mig jag är
ju här! Står vid din sida, du behöver inte ens
skicka dina blickar vida omkring, som om jag inte
fanns alls! Så det enda jag begär av dig, det är att
du någon gång böjer på din hals... Ja, jag är kort
och även om jag hade varit längre än vad du är,
så hade jag så klart alltid "sett upp till dig"!
************************************




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt