Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid, du kommer alltid att vara hos oss!

Vi klagar för mycket
Klagar över materiella ting
Förvånar varandra med svartsjuka
Livets korta tid
Livets hårda skola
Så många olika liv
Men samtidigt är vi ett och samma
När vi står inför livets hårda dagar
När någon man älskar lämnar oss
Först då börjar man tänka
Då denna människa
Med en fot på andra sidan
Berättar hur snabbt tiden har gått
Hur man ser en förståelse i dess ögon
En förståelse av livets rätta mening
Ett budskap
Att vi inte ska vänta till slutet för att förstå
Förstå att tiden är en värdefull gåva
Att vi skall ta hand om varandra
Att vi aldrig skall ta varandra förgivet
Att behandla varandra med respekt och kärlek
Inte vänta med att berätta om ens djupaste rädslor
Eller ens brinande passion eller begär.
Kärleken är så mycket mer än ord
Kärleken är ens skepp
till andra sidan.
Vila i frid.




Fri vers (Fri form) av Tim Söderberg
Läst 525 gånger
Publicerad 2009-12-21 14:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilket underbart budskap du har i den här texten - i en form som understryker det allvarsamma i detta stora- förstå vad vi har
2010-01-05

  lycksele
Ja. Nyttigt och viktigt att tänka på att livet tar slut. Och att göra det man innerst vill innan det är för sent.
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla