Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt rätt utrustad!

En mamma ifrån orten Bjelm
hör pratet, att dottern for med en skälm
satt bak på motorcykel
det går illa, blir väl gyckel...
men hon sa, det går bra för hon har hjälm!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt