Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja rör om med den!

Man kan inte
slå fram något
ur barn, men man
kan leka och med smekande
berömmande ord få till, att barnen
förstår att allt nästan går om de själva vill...

Vad kallas en sådan upplyftande metod?

Kärlek!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-21 19:42



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
så sant:)
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt