Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni kanske vet hur en tung bas ibland kan kännas i hjärtat ?


I otakt

I Krylbo sitter jag på sista bussen och väntar på fler folk.

Där är det obehagligt för skakandet går inte i takt med hjärtat.

Min plats är nog rakt över motorn.

På Källstigen stiger jag av några minuter senare.

Där är det obehagligt för skakandet går inte i takt med hjärtat.

Min plats är nog rakt över motorn.




Fri vers av Stretaren
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stretaren