Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Televisionkvällar


Hur det högg till igår
när minnen blandades med TV
när man kände med båda
och med ingen.

Vad ont det gjorde
i bröstkorgen
när han sa att
han skulle byta lås

och jag vet inte varför

Det är en bister morgon
med ett kallt budskap

^^det finns inget sådant som ryms i ordet \"kärlek\".




Fri vers av Livia
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-10-24 12:19



Bookmark and Share


  Propella
Men jisses - det här är ju riktigt riktigt bra!
Jag tilltalas av ditt språk, och du har en innebörd och en historia i den här texten som ger mig en klump i halsen och får mig att vilja klappa om och säga "det ordnar sig".
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia