Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anna anorexia

ja, hej.
det är jag.
har du glömt mig?

har du glömt hur vågens siffror

förvandlas till klockslaget på din digitala väckarklocka

rullar som eftertexter till filmen du nyss såg

bildar orden i romanen du inte kan lägga ifrån dig

flyter stilla fram längs himlen som substitut för moln

ristas in i tallriken varje gång du låter gaffeln skrapa mot porslinet

överröstar melodin i din favoritlåt


har du glömt?
jag ska snart göra mig påmind

mvh
anna anorexia









Fri vers (Fri form) av Blåklinten
Läst 744 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 22:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
grdkjv okej, nu dör jag. skrevs den här till mig eller nåt? för det känns nästan så. speciellt det där med digitalklockans siffor och hur sjukdomen liksom äter upp hela ens kropp och psyke. fuck. du är bra.
2012-04-22

  flickan i spann
Hon är stark! Skrämmande, lockande livsfarlig...
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Blåklinten