Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap


Orden jag behöver


Orden jag behöver
Nu gör vi så här
Sätt igång
Du kan




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-22 10:25



Bookmark and Share


  noname_realmind
Orden har stark positiv kraft, använda på rätt sätt. :))
2009-12-23

  mare VIP
Bra...ord som lyfter själ..
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors