Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staty över nattens skönhet







Från en mörk himmel föll du,
och i ett djupt vatten sjönk du




jag lever för att se dig igen.




Kunde jag dyka skulle jag hämta dig,
om det hängde på mitt hjärtas styrka -
skulle jag bärga dig




men jag måste acceptera,
att jag inte vet allt


jag kan inte styra
den känslan i ditt bröst
som hellre stannar under ytan

jag kan inte välja ett liv åt dig




Älskade, älskade ängel,
fridfulla, varsamma natt




Fri vers av amarcord
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-22 11:34



Bookmark and Share


  oMareld
himla fint du skriftar
2010-01-08

  Staffan Welroos VIP
lysande författat! skitbra helt enkelt...
2010-01-06

  Gunilla VIP
Acceptans,
svårbemästrat,
som du tycks
behärska.
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

amarcord
amarcord