Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla Poeterna!


Gåvor

Fall julesnö - djupt
dofta blommor inom hus
Nyårets gåvor




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-22 12:02

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Blom i blom!
Skön vy
med en sån
skulle dagen
alltid ny gry!
2009-12-24

    ej medlem längre
Vinter ute, sommar inne...härlig bild och förträfflig haiku.
God Jul Vera!
2009-12-24

    ej medlem längre
tycker mycket OM!
Tack Vera :-)
2009-12-24

  Joakim Södersten
Tack för vacker poesi!
God Jul!
2009-12-23

  Björn Nilsson VIP
Mmm, det är nästan så man kan sticka fram näsan och känna vinterblommorna dofta, och deras färger står så fint mot snön därute.
2009-12-22

  Monika A Mirsch VIP
jag känner en förunderlig doft
doften av nyfäld gran
i julehus
tack vera!
2009-12-22

  Gunnel Eriksson VIP
Underbar bild och fin text!
2009-12-22

  Näckrosen
mysig fin dikt och en underbar bild. God jul till dig Vera och ett gott Nytt år.
kram
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP