Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så jävla trött

jag eldar upp gamla lik
det blir så jävla tomt
Undrar om jag själv upptar någon plats?




Fri vers av RogerIvan
Läst 478 gånger
Publicerad 2009-12-22 23:31



Bookmark and Share


  LassO
man ser inte röken av dej....
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan