Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alltid den 24:e december!

En Ewa från glada Göteborg
säger bäst jag själv fyller min borg
ej hinns väl mig fira
då andras jul ska spira
men jag önskar andra Evor en full korg




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-24 00:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja inte alla som har namnsdag på julafton- grattis efterskott!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt