Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sikta mot stjärnorna och hamna på soptippen?


Telia-aktien

Att bekänna sin kärlek för någon är som
efter överväganden fram och tillbaka
fatta beslutet
att börsintroducera sig själv, sitt hopp

Bara för att dagen efter
vakna upp och inse
att man gått samma
dystra öde till mötes
som Telia-aktien




Övriga genrer av katastrofromantiker
Läst 655 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-24 15:59



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Fräck liknelse...och de män som ändå sa ja till kärleksbetygelserna i marknadsföringen sitter fortfarande med samma partner och väntar på nån slags uppgång :-)

Hört i vimlet, "min fru? Ja hon påminner om en Teliaaktie" surgubbe!!!!
2013-05-14

  Kicki Karlén
Härligt! Underbar humor i det du diktar!
2005-11-09

  Racel Rosa
Hahahaha helvete vilken bra allegori !!

Men vad är alternativet om vi ska chansa att "få" nått att "växa"?!
Hur ospännande och tråkig är inte fonder :)
2005-10-28

  swimsus@gmail.com
Jo att bekänna kärlek är nog att bekänna sin färg riktigt ordentligt..satsa rubbet..But whats the worse hting that could happen typ..Man får damma av kläderna och resa sig upp igen..förhoppningsvis lättare gjort än återställande av börskurserna!! Lurigt och underhållande diktat! *
2005-10-27

  TindraMaria
otroligt ja våga vinna ellerförlora det gäller och sattsa
det har du fått in bra här betyg mvg 5
2005-10-24

  Daniel_78 VIP
börsintroducera sig själv var en härlig liknelse
jag är nog för feg för båda..
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker