Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten älva sitter på en sten

 

 

liten älva sitter ensam på en sten så kall

himlen ovanför full av svarta moln

skogen mörk och tät

hon dansar inte längre

ängen täckt av snö

sommaren och värmen  långt borta

 

liten älva sitter på en sten så kall

gråter av längtan och saknad

ljuset försvann en dag

borta är all sorglös glädje

ängens blommor vissna

färgerna försvunna

allt är bara grått 

 

liten älva sitter på en sten så kall

vingarna är frusna och stela

kylan  tagit över

blommorna från sommaren är döda

liten älva sitter på en sten och gråter

undrar när livet kommer åter




Fri vers av Trädflickan
Läst 481 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-23 19:38



Bookmark and Share


  HelenaW
Man vill att solen ska bryta fram och värma älvan, så att den får styrka att börja leva igen!
2013-05-15

  stig wikman
Mycket vackert.
Trädflickan är nog själv
en liten älva.
STIG.WIKMAN.
2013-04-19

  Nina Nightwish
Vacker text, det värker i hjärtat..
2009-12-28

  arja savela
HELT UNDERBAR, SORGSEN....
2009-12-23

  Ingela Svenson VIP
en liten saga om vår längtan efter ljus och värme! Så fin!
2009-12-23

  Gunsan
vilken sorglig
och oerhört vacker
liten saga
jag kan tänka mig att en lite farmor kan berätta den för sitt lilla barnbarn
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan