Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamast av alla

Är ensamheten
Bland andra

Den man känner
När man står
Mitt i en folksamling

Den som gnager
När man är nära
Sina kära

Den ensamhet
Som genomsyrar
Hela livet

Ensamast av alla
Är ensamheten
Bland andra




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-23 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP