Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan klockan klämtar för sista gången

Och orden tystnat
Ska jag bära dina sorger
Över skrävorna av den alabastervas
Där vi förvarade våra drömmar
Spunna av silvertråd

Mina fötter ska blöda
Och mitt hjärta slå för dig
För vår kärlek
Som hålls vid liv
Med järnlunga

Jag ska låta dig
Vara ovetande
Om att världen rasar
Låta dig gå
I frid




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2009-12-23 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP