Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skål i taget var det...

Min man är sovande, som Törnrosa,
jag dricker Rum och Coco-Cola
inte mer än jag kan tåla...

Men det är så himla gott...
Att bara sitta och njuta
och veta att hela julhelgen
ligger framför oss alla och inte
bara för mig, visst är det...

Superbra...

Skål! & God natt!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-24 00:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det bästa Nya Året någonsin till dig!
2009-12-30

    baruk
Och snart är det, får vi hoppas, GOTT NYTT ÅR!
2009-12-29

  limerick VIP
Skål, god fortsättning och Gott Nytt År!
2009-12-25

  Lavinia Röd
Skål (hick) och hoppas du och Törnrosa får en härlig helg! ;D
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt