Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tugga dextrosol håll dig vaken




Krutstänk
Fragment av bilder
svartvita tryck ingraverade på din synnerv
Vill färga världen

Tårränder på dina kinder
låt mig
tänka om
Vit snö på ditt
glasbord
jag ska rädda varje
sekund jag kan

Inga andetag tycks
accepteras av dig jag
vill inte överleva
med förlust

Försvunnen i dina lakan
blodspår på
räcket upp

Jag minns varje gång jag
tänker tillbaka
Insjunkna intryck jag orkar inte se på
mer

Sömntabletter i utbyte
ett handslag
receptbelagd narkos jag
dör


Drömmer i extas
Epilepsilampa väcker min
kropp kan inte sitta
stilla mer men jag

sitter fast



Mörker fyllt med
ljus jag tappar
bilder

bränner orken genom
att vakna nu ska vi
glömma säger du jag
säger visst
har ingenting kvar ändå








Lögn.
tänker du



Det är för tyst för att jag ska höra dig nu
















Fri vers av *Camilla*
Läst 474 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-24 12:26



Bookmark and Share


    Pistence
"Inga andetag tycks
accepteras av dig jag
vill inte överleva
med förlust"

något av det bästa jag hört
2010-01-01

  blaite
Jättebra gillar tårränder..:)
2009-12-24

  Paradox
Riktigt fint. Blir nästan hypnotiserad av dina ord.

// Sal

God jul! (:
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*