Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku i korpens hydda


falsettstrimlad natt
fullmånen skuren itu

vargar tar byte







Bunden vers (Haiku) av halmstrå
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-25 17:00



Bookmark and Share


  Nanna X
som ett järtecken...
2009-12-26

    papillon
Skriven med skarpt redskap, voj, voj, det är så att man själv skulle vilja sätta sig på vargbaken och yla i vinternatten
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå