Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar om frihet.

dörren slår men
det är vindpusten som avslöjar

en kall fläkt av drypande syrlig alkohol



du stinker skit!


och jag vill känna elden i min hals
napalm i mitt bröst
och vingar på min rygg

för att bli näktergal måste man vara pyroman.




Fri vers av Litage
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-25 20:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande välfångat i frihetens flykt
2012-01-16

    onlyme
bra text, kände ingen det där.
"för att bli näktergal måste man vara pyroman"
-så vackert!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Litage
Litage