Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej vackravackra du

nej
sanningen är
att jag inte minns hur du ser ut
jag kommer inte ihåg dig
och jag har aldrig sett dig le

(men jag minns att du är det finaste
som någonsin funnits)




Fri vers av fröken a.
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-12-25 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.