Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sportnytt

vi krigar på!

och grabbarna (någon går förbi i korridoren)
gör ett jättejobb (svetten rinner och rinner. och rinner!)

nu gäller det (ögonen intensifieras, blicken grumlas en aning, blir ofokuserad)
att ladda om!

inför torsdag (då kommer allt att kunna avgöras)

vi måste (och här blir det plötsligt allvar, skrattet borta med vinden. En rynka av allvar i den skäggiga mungipan)
ta en match i taget, (vi nickar, det stämmer!)

borra ner huvudet
och köra

(sen tonas rutan ned och vi lämnas ensamma med vårt svalnande te. Solen har för länge sedan gått ner och utanför gapar gatan tom som ett sviket barn)

Slut






Fri vers av Aaxel
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-26 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel