Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den vackraste tjejen jag sett


Saknar

Att vänta på att få ses
Att längta efter något så tungt

Att veta att du är sårad
Att inte kunna krama om och trösta

Att känna tomrummet inom mig
Att frukta det aldrig kommer fyllas

Att se dig på bild utan att röra
Att aldrig höra ditt skratt

Att inte känna din doft och närhet
Att sitta och drömma mig bort

Att ligga och frysa utan din värme
Att jag inte kan vara din och du vara min

Jag saknade dig innan vi möts

Att sakna dig är det ända jag kan




Fri vers av MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-26 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinAndeNavigerarGenomEvigheten
MinAndeNavigerarGenomEvigheten