Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott - någonting har förändrats


Jag tror jag lever nu
Jag börjar känna mina armar och ben
Jag börjar känna det bortom hatet
Bakom sorgen
Jag tror jag börjar se mig

Kanske är de droppar som rinner nu de sista som rinner ur
eller så var det dropparna som rann över så att säga
Det kanske kommer flera om jag slutar existiera men jag är jävligt glad över att jag lever nu

Idag tror jag att jag har två händer
Jag tror jag har två händer som bara vill väl
Jag tror, fan jag tror att de ord som har sagts till mig har varit allt för grova
men det är ok
Här finns inget grovt kvar
Bara lent
Kom och känn
Det är lent här om så bara för idag

Jag tror jag lever nu
Jag vill leva, jag vill inget annat
Jag vet inte hur eller varför
men jag är där jag ska vara

Jag vet det

Jag vet det




Övriga genrer av sorgsen
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-26 21:44



Bookmark and Share


  Banehallow
bra skrivet och bra för dig! Sluta inte hoppas.
2010-01-31

  Fredrik P. VIP
starkt livsbejakande
dikt som känns...
tack vännen!
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen