Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus i mörker

i natten finner jag styrka
i mörkret som annan förbannar
förnimmer jag ljuset




Fri vers av Lotti
Läst 264 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-26 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker OM!
önskar Jag kunde
2010-01-09

  aol
ja föbanna inte tänd ett ljus, bra skriftat
2010-01-08

    Jane S VIP
Gumman mot strömmen;)
Gott nytt år på dig! Tur att det lyser lite ljus från datorn så att du ser å läsa...:)
2009-12-31

  Christine Sabel
Det är ju en konst i sig själv
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!