Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olöst

 

försvinner bort
vill samla mig runt dig
bära oss, tillsammans

men du lämnas ensam
krigandes, mot rädslor
när strömmarna åter
tar mig med


tryggt, låter jag mig
spolas bort, innan vattnet
löser upp mig, helt

 

 

irrelevant


 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-26 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo