Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Droger tankar Stockholm


Stjärnstoft och ängladamm

Inte bara du min vän
Utan även jag
Ska vi leka gudar ett tag?
Medans blå lysen lyser över stan

Vi behöver insikt min vän
Med stjärnstofft och ängladamm




Fri vers (Modernistisk dikt) av nallen goes to hollywood
Läst 621 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-26 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nallen goes to hollywood