Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alla andra


Jag är en död fisk
som flyter med strömmen
Jag använder internet
som alla andra
Jag tittar på tv
som alla andra
Jag vill ha bekräftelse
som alla andra

Tänk om jag inte
vore en död fisk

Då skulle jag simma
mot strömmen
och stänga av min tv
under reklamavbrotten
Jag skulle skrota
min mobiltelefon
och sluta att träna
på Friskis och Svettis

Men som sagt:
Jag är bara en död fisk
som flyter med strömmen
Som alla andra




Fri vers av Mathias
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-10-24 19:54



Bookmark and Share


    Opoetisk89
så sant så !
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mathias