Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009 ut! 2010*in!

Snart är året slut
det skickas iväg med skott och salut
det, som gick och kom
det kan aldrig ändras om...
Men jag önskar er alla ett gott slut!

Men i nytt skick, nästa år redan väntar
det på dörren till oss alla gläntar
och sina armar mot oss skjuter sig ut...

Och jag hoppas det nya får en strålande debut
och jag har hittat ett upplyftande glädjande statut:
Om vi via orden tar makt och tar till oss allt dess krut
fullt ut
och med orden slår rakt på orättvisornas så fula trut
då har ju vi: Världens bästa attribut, absolut!
Jag säger bara ett: Med orden bara skjut!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-27 12:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gott Nytt År till en ständigt porlande poet!
2009-12-30

    baruk
Fina och "lättflytande" nyårsrader! GOTT NYTT ÅR!
2009-12-29

  limerick VIP
Instämmer till fullo i din välformulerade paroll och skall försöka dra mitt strå till stacken i denna anda. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
2009-12-28

  Mr Lindemann VIP
Vi här i Wisby önskar dit ett gott nytt år

hälsa kamen


hälsa maken, menar jag
2009-12-28

  Eva Langrath VIP
Tack för dina ord och Ett Gott Nytt År önskar jag dig
2009-12-27

    Maria Malm
Det nya är ett helt oskrivet blad..Gott Nytt År
2009-12-27

  Mats Henricson
Härlig Nyårshälsning ! Bokmärker !
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt