Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryt!


möt mig
i ingenmansland

där
endast där
upphör

fördomar

där krossas förvänd
spegel

vilja bryter måste





Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 1036 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-12-27 15:06



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Vill bara meddela nytillkomna läsare att titeln bytts ut.
2012-09-30

    ej medlem längre
Ja! håller dock med carola om titeln, den avslöjar för mycket... kanske bara "Där" ?
2011-08-20

  Connie
Kvinnosjälens rike är ingen mans land!
2010-11-07

  Carola Zettergren
Jag har funderat här på en annan titel... Ska vi.. hur skulle det se ut tro... Ska vi..det är en fråga, det skapar nyfikenhet samtidigt som det förstärker diktens budskap tror jag, kanske...Funder funder..
2010-10-16

  Caprice! VIP
Å, det visste jag inte - tack för att du talade om det!
Man är ett blindstyre ibland... ;-)
2010-10-11

  Carola Zettergren
Och grattis till att du åter har den på framsidan!:)
2010-10-11

  Carola Zettergren
STRÅLANDE!!! En dikt som gör mig lycklig, TACK!!!!
Dock, alltså om jag vore du skulle jag försöka fundera ut en annan titel så att dikten blir mer spännande, om du förstår hur jag menar... för den här är så himla braaa!
2010-10-11

  The Stargazer
Jag håller med Måna, "vilja bryter måste" är en briljant mening, en ny klassiker, och pricken över i:et på denna fantastiska lilla dikt. Jag bokmärker den genast.
2009-12-30

  Måna N. Berger
Tre ord som förtjänar att bli klassiker: "vilja bryter måste"
Där är brytpunkten som skiljer två världsbilder åt. Enastående väl valda ord, ett resonemang nedkokat till absolut koncentrat!
2009-12-27

  Quasimodo
Så där förutsättningslöst faller fasader och gränser för det som ska bli !!
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP