Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst snö


vit dämpande snö
allt blir så tyst omkring oss
som

en annan värld




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-28 08:27



Bookmark and Share


  The Stargazer
En enkel men helt perfekt beskrivning av denna magiska vinterkänsla.
2009-12-30

    ej medlem längre
Vacker tystnad
2009-12-29

  Ola Rydberg
Fint
2009-12-29

  Anna H
Ja, visst är det märkligt på något sätt. Det är dags att gå på upptäcktsfärd :)

Jag tycker om din lilla dikt, den är fin och nästan lite magisk.
2009-12-29

  Trädflickan
Ja snön dämpar ljuden och världen runtomkring förändras.
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP