Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematikens poesi

(((((1/2=)/2+1/2=)/2+1/2=)/2+1/2=)/2+1/2=)/……

Så nära ett, i oändligheten blir det ett...




Fri vers av Eric R Ström
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 12:36



Bookmark and Share


  Eric R Ström
Och jag som trodde att alla riktiga poeter egentligen är matematiker

Det tror jag fortfarande
2009-12-28

  Eric R Ström
Jag rymmer oändligheten, sådan är jag...

Och inte enbart för att jag är en drömmare...

På något sätt blir jag ett, blir jag hel...
2009-12-28

  Eric R Ström
Om du har en halv och lägger till hälften av en halv och sedan halverar du det och lägger till en halv och sedan halverar du det och lägger till en halv och sedan halverar du det och lägger till en halv...

i oändlighet
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström