Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi fixar det här

Man måste hitta sitt inre lugn
sitt inre driv
sitt inre liv
älska sin ensamhet
kunna lägga armen om sig själv
och säga: jag älskar dig
vi fixar det här
vi kommet att ha en spännande tid tillsammans




Fri vers av Eric R Ström
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-28 17:42



Bookmark and Share


  Deva
inre visdom, empatiskt skildrat!
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström