Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande

allt jag ville ha avklarat
blir streck och cirklar
på en lista
innan du kommer hit
Snabba. Höga andetag
en sanning illa dold
Och sinnet vägrar vila
vägrar våga ro




Fri vers av marsupelami
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsupelami
marsupelami