Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men du sov

ligga vaken i hemlighet
berätta för din sovande kropp
om alla mönster,
ljusen, dina paradis-fönster

stängda
men de blickar i mitt inre,
varma.
vaknar tindrande utan ord

Alla flackande flammor
stod raka
då du halvvaket log




Fri vers av marsupelami
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-29 06:02



Bookmark and Share


  Anna*
Stämningsfullt och vackert
2010-01-02

    baruk
Mycket fint!
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

marsupelami
marsupelami