Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt handlar om två saker

Personlig effektivitet
handlar om att
"vara"
och att
"göra"

Allt handlar om två saker
att vara och att göra
i olika sammanhang
och omständigheter

Man måste våga vara
Man måste våga göra
Man måste våga känna och tänka efter
Man måste ta konsekvenserna
och handla, agera
Göra det rätta och samtidigt vara sig själv trogen
för utan sig själv är man bara ett kringvandrande spöke




Fri vers av Eric R Ström
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström