Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden står still

Frosten du blåser in i min andedräkt
Tiden står still
Jag fryser och vanmäktig
Ser in i kalla ögon
Och jag vet du vill



Få mig dit du vill
Du kvinna utan förstånd
Frusna faller fåglar som gnistrande
Diamanter i natten
Ser in i kalla ögon


Och jag vet du vill
Få mig dit du vill
Du kvinna utan förstånd
Kärleken var förr varm
Och innerlig


Nu finns allenast
Hat
Och missmod
Och en gnutta hopp
Kärlek vill få dig dit du inte vill.
Tiden står still.





Fri vers av Danne
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-29 12:38



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ajjj då...utläser mycket smärta här...kärlek kan ha olika skepnader...men den riktigt äkta, den bara ÄR...och den är varm, innerlig, nära...
2010-09-15

  Anna*
Usch då så otrevligt!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill