Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är om bra!

Om du inte tycker om mig, så tycker jag om dig ändå!
Även om hjärnan det inte vill, så tiger inte hjärtat still
det säger alltid direkt till: Tyck mycket om,
håll ständigt om, man vet aldrig om:
Om nån ändrar stil och säger:
Du bara kom!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-29 15:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Om inte OM hade varit
hade käringen varit kung
2009-12-30

    baruk
Nej, man vet aldrig OM..
2009-12-29

    Maria Malm
Ja, vad i all sin dar skulle hända om inte om fanns, hur skulle världen se ut..
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt