Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad ...


saknad III

hennes hår
flöt ut på kudden
strå för strå


som tusen fåglar
på tusen rågåkrar
som lyfter på hösten

ett år senare -

den känslan var
timmer som
tappas i floden
för transport
norrut

utom räckhåll
utom mig av saknad




Fri vers av buk
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-10-24 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

buk