Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din själ

jag hörde ditt skratt


lyssnade till vågorna
trängde djupt in i mina öron


gav mig lycka för stunden
inuti sköljer den ännu


jag hörde din röst


klingande stillsamt vilande
lyssnade till vågorna


... jag kände din själ




Fri vers av nightsoulz
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz